Slope Corector

TraliBlazer med Fodral
Trail Blaser
14 septembrie 2017
SlopeCorector840x550

SlopeCorector840x550Conceput special pentru masurarea distantei orizontale in suprafetele de de inventariere. Sistemul Slope corrector alaturi de clupa electronica DP II, modulul pentru distanta DP DME II H si programul custom de inregistrare, reprezinta tot ceea ce aveti nevoie pentru efectuarea suprafetelor de proba in munca de cercetare, amenajare sau control.

Program de calcul custom la cerinta clientiolor

Sistemul de instrumente Slope Corector masoara distanta orizontala din centrul arborelui la centrul suprafetei de proba. Clupa va permite sa inregistrati specia si diametrul arborilor iar impreuna cu sistemul DP DME II H alaturi de Slope Corector veti sti cu exactitate daca arborele masurat intra sau nu in suprafata dumneavoastra. Modulul DP GPS DME II H pe langa distanta va permite sa inregistrati si coordonatele suprafetelor de proba astfel incat la finalul zilei munca dumneavoastra poate fi vizualizata in Google Earth.

Masurarea distantei se face prin intermediul ultrasunetelor. Aceasta metoda fiind superioara celorlalte metode alternative deoarece undele sonore penetreaza semintisul sau alte obstacole facand posibila masurarea distantei chiar si atunci cand centrul suprafetei de proba nu este vizbil.

SlopCorrIllust840x550